Frisparksperle i ny Hobro-sejr i 1. division

14/10/2013

Fodboldklubben Hobro IK holder kursen mod Superligaen, efter at det mandag aften blev til en 2-0-udesejr over HB Køge.

Dermed topper Hobro 1. division med 28 point for 12 kampe. De to bedste rykker op i landets bedste række, og lige nu er der syv point ned til Lyngby på tredjepladsen. Superliga-nedrykkerne fra AC Horsens er toer med 23 point.

Mandagens Hobro-sejr blev blandt andet sikret med et mål allerede i det 8. minut, da offensivspilleren Kasper Fisker leverede et frispark, som selv Cristiano Ronaldo havde været mere end tilfreds med.

Med sit venstre ben ramte Kasper Fisker bolden på en måde, så den på vej ind mod HB Køges mål skiftede retning flere gange. Bolden fløj både op og ned og fra den ene side til den anden, inden den lå i målet. 1-0 på smukkeste vis.

Målet betød dog ikke, at Hobro dominerede kampen, tværtimod. Fra midtvejs af første halvleg og frem sad HB Køge mest på kampen og pressede udeholdet i bund.

Det blev til flere fine forsøg - også på træværket - men trods det og en lidt usikker Jesper Rask i Hobro-målet lykkedes det ikke hjemmeholdet at score.

I stedet for kunne angriberen Mads Hvilsom med en friløber i overtiden score til 2-0. Det var Hobro-topscorerens sjette sæsonscoring.

Med nederlaget forbliver HB Køge på sjettepladsen med 18 point.