Frisparksperle knækker Laudrups tropper

22/12/2013

Everton ligner for alvor et hold, der vil lege med om Champions League-pladserne i Premier League i denne sæson. Ja, måske endda lege med om mesterskabet.

Holdet fra Liverpool, som kun har tabt én ligakamp i sæsonen, vandt søndag 2-1 ude over Michael Laudrups Swansea-hold.

Det lignede også længe 1-1 i Swansea, men seks minutter før tid bankede Evertons Ross Barkley et frispark ind til 2-1. Frisparket tog undersiden af overliggeren, og Swansea-keeper Gerhard Tremmel var chanceløs.

Forinden var det en kamp i højrebackernes tegn. Midtvejs i anden halvleg havde Evertons højre back Seamus Coleman banket bolden ind bag Tremmel til 1-0 for gæsterne.

Coleman var dog ikke den eneste højre back, der kunne score mål. Værternes Dwight Tiendalli ville også bidrage i offensiven, og det gjorde hollænderen en håndfuld minutter efter med 1-1-målet.

Sejren betyder, at Everton ligger på fjerdepladsen med 34 point - kun to færre end førerholdet og bysbørnene fra Liverpool FC.

Swansea forbliver på 11.-pladsen med 20 point.