Frisparksperle sender Chelsea videre i FA Cuppen

26/01/2014

Chelseas navn er med i bowlen, når der senere søndag trækkes lod til femte runde af FA Cuppen.

Det står fast, efter Jose Mourinhos mandskab vandt hjemmekampen over Stoke City med 1-0 på mål af brasilianske Oscar.

Indledningen på kampen var ganske sløv fra begge mandskaber, men lidt ud af det blå kom kampens helt store højdepunkt efter 27 minutters spil.

Tre Chelsea-spillere stod rundt om bolden ved et frispark på kanten af feltet, og lidt overraskende var det den 22-årige Oscar, der fik lov til at sparke.

Med et fremragende spark krøllede brasilianeren bolden over muren og over den knap to meter høje Asmir Begovic i Stoke-målet.

Selv om afslutningen var i målmandens side, kunne man ikke bebrejde Thomas Sørensens konkurrent for ikke at redde det veludførte spark.

Festfyrværkeriet udeblev også i anden halvleg.

Chelsea kontrollerede bolden, men det blåblusede hjemmehold skabte kun få chancer.

Tyskeren André Schürrle var tæt på at øge Chelsea-føringen, men han måtte se sin afslutning pareret af træværket.

Seks minutter før tid var David Luiz ved at gøre sin landsmand Oscar kunsten efter, men Luiz måtte se sit hårde frispark dirigeret til hjørne af Asmir Begovic.

I den anden ende var der kun løst krudt i Stoke-artilleriet, og gæsterne kom aldrig tæt på at udligne.