Fritz, Hansi og Gynter giver two julekoncerter i Holstebro

Næsten hvert år genudsender TV2 ”The Julekalender”. Nu kan publikum også opleve figurerne på scenen. ”De Nattergale” giver ”The Julekoncert” i Musikteatret Holstebro, og det sker endda to gange. Den første forestilling torsdag den 21. november er næsten udsolgt, og der bliver derfor en ekstra søndag eftermiddag den 1. december.

Det er 20 år siden, De Nattergale sidst optrådte sammen offentligt på scenen. De har aldrig tidligere spillet sangene fra ”The Julekalender” live. Nu stiller de sig op som Fritz, Hansi og Gynter.

De Nattergale kan næsten kalde sig hofmusikere. Dronning Margrethe elsker deres humor og deres blanding af dansk og engelsk. De optrådte senest i kongehuset ved regentens 70-års fødselsdag i 2010. Det skete med en særudgave af ”It’s Good To Bee A Nissemand”. Også ved dronningens 50- og 60-års fødselsdage optrådte de.

De Nattergale består af Carsten Knudsen, Viggo Sommer og Uffe Rørbæk. De optræder også hver for sig. I 1993 besluttede de at tage en pause med De Nattergale i forbindelse med at Uffe Rørbæk blev ramt af tinnitus.

”The Julekalender” blev bragt på tv første gang i 1991. Hvis den et år ikke sendes på tv, så tager folk bare deres video eller dvd med serien frem. De Nattergale rammer præcist et miks af parodi på småborgerlighed og nisser og en rablende blanding af forskellige sprog.

Ti år senere skabte De Nattergale igen en julekalender. Det var ”CWC Canal Wild Card” med parodi på en kikset lokal tv-station.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip