Frivillige søges til rekordforsøg: Er dit barn hurtig på fingrene?

De fleste børn har formentlig stiftet bekendtskab med de små farvestrålende elastikker ved navn FunLoom, som kan flettes sammen til smykker og alverdens andre kreative påhit.

I uge 13 - fra tirsdag d. 29. marts til søndag d. 3- april - kan børn prøve kræfter med de små elastikker på anden vis, de kan nemlig deltage i et forsøg, hvor det gælder om at flette den længste FunLoom-kæde på tid. Det skriver aoh.dk.

Det sker i Fætter BR i Herning anført af butikseleven Tanja Olterbech, der i sin afsluttende opgave på Handelsfagskolen har brug for hjælpende børnehænder til at sætte Danmarksrekord med de små kulørte elastikker.

Læs også: Frisko giver 100.000 gratis is - se her, hvor du får fat i en

- Vi har stopuret klar alle dage i hele åbningstiden. Rekorden bliver opdateret med navn på en opslagstavle i butikken. På den måde kan man holde øje med, om man skal kigge ind i løbet af ugen og slå rekorden, hvis man er blevet overhalet, fortæller Tanja Olterbech, der gerne skulle få titlen salgsassistent med speciale i legetøj til maj, til aoh.dk.

Udover at lave den længste kæde kan børn også dyste om at bruge FunLoom på den mest kreative måde. I begge konkurrencer er der præmier på højkant.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip