Frivillige søges til rekordforsøg: Er dit barn hurtig på fingrene?

Skrevet af Sol Stoffregen

23/03/2016

Dagens topnyheder

De fleste børn har formentlig stiftet bekendtskab med de små farvestrålende elastikker ved navn FunLoom, som kan flettes sammen til smykker og alverdens andre kreative påhit.

I uge 13 - fra tirsdag d. 29. marts til søndag d. 3- april - kan børn prøve kræfter med de små elastikker på anden vis, de kan nemlig deltage i et forsøg, hvor det gælder om at flette den længste FunLoom-kæde på tid. Det skriver aoh.dk.

Det sker i Fætter BR i Herning anført af butikseleven Tanja Olterbech, der i sin afsluttende opgave på Handelsfagskolen har brug for hjælpende børnehænder til at sætte Danmarksrekord med de små kulørte elastikker.

Læs også: Frisko giver 100.000 gratis is - se her, hvor du får fat i en

- Vi har stopuret klar alle dage i hele åbningstiden. Rekorden bliver opdateret med navn på en opslagstavle i butikken. På den måde kan man holde øje med, om man skal kigge ind i løbet af ugen og slå rekorden, hvis man er blevet overhalet, fortæller Tanja Olterbech, der gerne skulle få titlen salgsassistent med speciale i legetøj til maj, til aoh.dk.

Udover at lave den længste kæde kan børn også dyste om at bruge FunLoom på den mest kreative måde. I begge konkurrencer er der præmier på højkant.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler: