Froch raser over britisk hjælp til Kessler

Carl Froch er nemlig rasende over, at hans britiske kolleger Nathan Cleverly og George Groves i tre uger har trænet med Mikkel Kessler som optakt til den danske 'Viking Warrior's brag mod Froch.

- Det viser bare, hvad de er for nogle mennesker. Jeg er en britisk bokser, men de vil hellere gå ud og hjælpe en udenlandsk bokser op til den største kamp i min karriere. Det viser bare, hvor britisk boksning står i forhold til at samarbejde, raser Carl Froch til avisen The Independent.

Og her stopper tilsvingen af hans kolleger ikke.

- De vil begge bokse mod mig, og de er bitre og jaloux over, at det ikke kommer til at ske, fordi jeg er i en liga over dem. Det kommer ikke til at hjælpe Kesslers forberedelse, da ingen af dem kan imitere min stil og mine beslutninger, siger han.

Om han har ret i det afsløres på lørdag, hvor ringen i O2 Arena bliver forvandlet til en slagmark. Står det til Carl Froch, venter der Mikkel Kessler en god gammeldags røvfuld.- Alle vil blive chokerede. Jeg kan ikke se ham gå længere end ottende eller niende runde, lyder det fra Froch.

Vi får se...

Dagens Gossip