Froch raser over britisk hjælp til Kessler

Carl Froch er nemlig rasende over, at hans britiske kolleger Nathan Cleverly og George Groves i tre uger har trænet med Mikkel Kessler som optakt til den danske 'Viking Warrior's brag mod Froch.

- Det viser bare, hvad de er for nogle mennesker. Jeg er en britisk bokser, men de vil hellere gå ud og hjælpe en udenlandsk bokser op til den største kamp i min karriere. Det viser bare, hvor britisk boksning står i forhold til at samarbejde, raser Carl Froch til avisen The Independent.

Og her stopper tilsvingen af hans kolleger ikke.

- De vil begge bokse mod mig, og de er bitre og jaloux over, at det ikke kommer til at ske, fordi jeg er i en liga over dem. Det kommer ikke til at hjælpe Kesslers forberedelse, da ingen af dem kan imitere min stil og mine beslutninger, siger han.

Om han har ret i det afsløres på lørdag, hvor ringen i O2 Arena bliver forvandlet til en slagmark. Står det til Carl Froch, venter der Mikkel Kessler en god gammeldags røvfuld.- Alle vil blive chokerede. Jeg kan ikke se ham gå længere end ottende eller niende runde, lyder det fra Froch.

Vi får se...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip