Frodig sangerinde fattig trods kæmpesucces

Skrevet af admin

26/01/2015
Hun er blevet en succesfuld og verdenskendt sangerinde med lynets hast. Vi er i hvert fald mange, der har sunget med på hittet "All About That Bass" siden i sommer.Men trods mange solgte album og anerkendelse verden rundt er Meghan Trainors bankkonto stadig helt og aldeles tom. Det afslører hun i et interview med det britiske medie Daily Star.- Jeg har ikke tjent en eneste krone endnu. De siger, at jeg får en stor fed check efter ni måneder, hvilket er til april, så jeg håber det passer, siger hun.- Folk tror, at jeg må være blevet rig. Men jeg har endnu ikke haft mulighed for at købe noget stort endnu, jeg arbejder på det, tilføjer hun.Indtil nu har Meghan Trainor fået småbeløb fra sit pladeselskab, men til april kan den 21-årige sangerinde glæde sig til, at pengene ruller ind på bankkontoen, og at hun ikke længere skal leve af lommepenge fra pladeselskabet. Meghan Trainor skriver selv sine sange, og i interviewet afslører hun, at der er en bestemt kunstner, hun drømmer om at skrive sange for.- Mine drømmeartist at skrive sange til ville være Beyoncé. Jeg har dog aldrig sendt hende nogen sange. Jeg er for genert, lyder det. Meghan Trainor tager på turné til februar og gæster Danmark den 26. maj, hvor hun spiller i Store Vega i København. Newspaq

Mest læste i dag

Hun er blevet en succesfuld og verdenskendt sangerinde med lynets hast. Vi er i hvert fald mange, der har sunget med på hittet "All About That Bass" siden i sommer.

Men trods mange solgte album og anerkendelse verden rundt er Meghan Trainors bankkonto stadig helt og aldeles tom.

Det afslører hun i et interview med det britiske medie Daily Star.

- Jeg har ikke tjent en eneste krone endnu. De siger, at jeg får en stor fed check efter ni måneder, hvilket er til april, så jeg håber det passer, siger hun.

- Folk tror, at jeg må være blevet rig. Men jeg har endnu ikke haft mulighed for at købe noget stort endnu, jeg arbejder på det, tilføjer hun.

Indtil nu har Meghan Trainor fået småbeløb fra sit pladeselskab, men til april kan den 21-årige sangerinde glæde sig til, at pengene ruller ind på bankkontoen, og at hun ikke længere skal leve af lommepenge fra pladeselskabet.

Meghan Trainor skriver selv sine sange, og i interviewet afslører hun, at der er en bestemt kunstner, hun drømmer om at skrive sange for.

- Mine drømmeartist at skrive sange til ville være Beyoncé. Jeg har dog aldrig sendt hende nogen sange. Jeg er for genert, lyder det.

Meghan Trainor tager på turné til februar og gæster Danmark den 26. maj, hvor hun spiller i Store Vega i København.

Newspaq