Froome forventer angreb fra konkurrenter nær mål

Den britiske cykelrytter Chris Froome har set ud til at sidde komfortabelt i den gule førertrøje i Tour de France, men Sky-rytteren forventer at blive angrebet hårdt af sine konkurrenter lørdag.

Det siger han til nyhedsbureauet AFP.

Fredag sluttede 13. etape med en stigning på 600 meter, som gav sporadiske forsøg. Lørdagens 14. etape slutter med en tre kilometer lang stigning, som stiger med 10,1 procent i gennemsnit. Det er både længere og stejlere end fredag.

- Jeg forventer, at de angriber. Det så også ud, som om at nogen af dem prøvede fredag, siger Froome til AFP.

- Turen op til Mende er meget stejlere end fredag, så jeg forventer helt afgjort, at nogen vil prøve. For mit vedkommende er benene gode. Jeg glæder mig til det og håber, at det bliver endnu en dag, som jeg kan komme igennem uden problemer.

Chris Froome følte, at fredagens afslutning blev stressende, fordi både de ryttere, som holder sig til i den samlede stilling, og de mere sprinterbetonede ryttere, som går efter etapesejren, ville holde sig fremme.

- Sådan en dag, hvor det hverken er for sprintere eller klassementfolk, vil alle sidde fremme. Det føltes som kaos. Det var nærmest som om alle ville være med, siger Tour-vinderen fra 2013.

Chris Froome har næsten tre minutters forspring til løbets nummer to, amerikaneren Tejay van Garderen inden lørdagens 14. etape fra Rodez til Mende.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip