Froome til Dagens.dk efter sejr: Jeg gemte kræfter

Skrevet af Søren Martin Olsen og Lasse Ryom.

CHORGES: Onsdag eftermiddag kørte Christopher Froome for tredje gang i år ind som hurtigste mand og udbyggede forspringet med ni sekunder til Team Saxo-Tinkoffs Alberto Contador. Men det var langt fra, hvad den 28-årige brite forventede, da han vågnede i morges.

- Jeg havde forventet at tabe tid i dag, fordi jeg havde besluttet mig for ikke at køre mig fuldt ud for at spare kræfter, da der venter et par hårde dage.

Alberto Contador så ellers længe ud til vinde enkeltstarten og kørte i mål i bedste tid foran Joaquim Rodríguez.

Det bekymrede imidlertid ikke Froome, der vidste, at et cykelskifte ville give ham håb på den sidste og regnvåde del af etapen.

- Undervejs blev jeg opmuntret af at høre Contadors mellemtider. Jeg kunne fornemme, jeg ikke var langt fra ham, og det gav mig håb om, at jeg kunne indhente noget tid på det sidste stykke af etapen.

Men føler du dig så stadig klar til Alpe d’Huez i morgen?

- Ja, jeg føler, jeg har det rigtig godt. Jeg føler mig godt kørende, men der er stadig langt til Paris. Selv om jeg har over fire minutters forspring, er det nogle hårde etaper, der mangler, fortæller Chris Froome til Dagens.dk.

Froome fører nu med 4 minutter og 34 sekunder. Contador rykkede forbi Bauke Mollema i den samlede stilling og er nu den nærmeste udfordrer til den gule trøje.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip