Froome vil vindeTouren syv år i træk

Den 28-årige brite lader også til at have selvtilliden i orden. Selvom han stadig har sin første Tour de France-sejr til gode, så begynder han allerede at snakke om at vinde løbet i de næste mange år.

- Jeg har mine mål, og personligt har jeg Tour de France som mit mål. Ikke bare i år men også for de næste seks eller syv år. Jeg er drevet af det mål, og det handler ikke om at blive kendt, siger Chris Froome i et interview med The Times.

Chris Froome vil i givet fald lykkedes med at lave "en Lance Armstrong", hvis han vinder Touren syv gange. I hvert fald hvad angår antal sejre.

Team Sky-kaptajnen har gennem foråret vist sig som den klart stærkeste etapeløbsrytter. I det netop overståede Criterium du Dauphine vandt Froome det der lignede en ganske let sejr over konkurrenterne som Alberto Contador og Joaquim Rodriguez. Sejren har gjort Froome tryg og selvtillidsfyldt.

- Hvis rytterne flyver frem fra højre og venstre, så begynder man at føle sig presset, men det skete aldrig.

- Katusha (Rodriguez og Moreno, red) satte os under pres i enkelte tilfælde i løbet, men så forsvandt de igen. Contador kørte væk, sad 20 meter foran os, men så kom han tilbage igen. Det efterlader os med en god følelse, lyder det fra Chris Froome.

Tour de France begynder d. 29. juni på Korsika. Team Sky stiller op uden skadede Bradley Wiggins. Chris Froome fortæller, at han vil savne Wiggins, men indrømmer, at han er glad for at slippe for det pres, som medierne ville have lagt på de interne stridigheder, som åbenlyst har været mellem Froome og Wiggins.

Froome får i stedet for Richie Porte, som sin luksushjælperytter i bjergene, og det er slet ikke noget dårligt bytte. Porte blev nummer to i Criterium du Dauphine lige efter Froome.

Gentager de to stærke Sky-profiler bedriften i Touren, bliver det samtidig en gentagelse af sidste års Tour, hvor Froome blev toer efter Bradley Wiggins.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip