Frustreret Benitez ærgrer sig over dumt pointtab

09/11/2015

I den første halve time af udekampen søndag mod Sevilla sad Real Madrid fuldstændig på opgøret, og efter et drømmemål på saksespark af Sergio Ramos efter 22 minutter styrede madrilenerne mod en sejr.

Men Ramos måtte udgå med en skade kort efter sin scoring, og så skiftede kampbilledet.

Fra at have haft sikker kurs mod en 2-0-scoring, gik Real Madrid i stå, Sevilla fik udlignet, og så kunne Michael Krohn-Dehlis hold snuppe en sejr på 3-2 til sidst.

Den kampudvikling frustrerede Real Madrid-træner Rafael Benitez.

- Vi havde problemer med at reagere rigtigt. Vi skulle have afgjort kampen i første halvleg, men det gjorde vi ikke, lyder det fra Benitez ifølge AFP.

Sevilla kom også på 2-1 i starten af anden halvleg, hvor Real Madrid ellers igen sad på spillet, og trods flere gode tilbud til hovedstadsklubben for en udligning, blev det i stedet 3-1.

Trods en reducering i slutminutterne kom Benitez' mandskab ikke rigtig tæt på udligningen, og den spanske træner er ikke i tvivl om, hvad der var årsag til nederlaget.

- De genfandt selvtilliden med udligningen, og så tillod vores fejl, at deres selvtillid voksede yderligere, siger Real Madrid-træneren.

Holdets næste opgave er 21. november, når ærkerivalerne fra FC Barcelona kommer på besøg på Bernabeu.