Frustreret FCM-målmand: Vi skal hurtigt videre

FC Midtjyllands målmand Mikkel Andersen havde en alt end sjov torsdag aften på Stadio San Paolo.

Uden at kunne klandres måtte han se bolden stryge i nettet fem gange, da Napoli vandt 5-0 over FCM i Europa League.

- Uanset hvad er det aldrig sjovt at lukke fem mål ind, og de spillede sig frem til endnu flere chancer. Det er meget frustrerende. Men vi fandt ud af, at Napoli er et meget bedre hold end os.

- Derfor skal vi ikke dvæle ved det. Vi må hurtigt videre, og i weekenden har vi en kamp mod Esbjerg, siger Mikkel Andersen.

Han ser stadig positivt på chancen for at avancere fra gruppens andenplads. FCM har seks point som nummer to, mens Club Brugge efter torsdagens sejr på 1-0 over Legia Warszawa følger lige efter med fire point.

Der resterer to runder, hvor FCM skal til Polen og møde Legia og efterfølgende har Club Brugge på hjemmebane.

- Der er ikke ændret det store på vores chance. Vi havde ikke forventet at få point mod Napoli, og vi kan stadig selv afgøre det, siger målmanden.

I første omgang venter Esbjerg hjemme på søndag, og her skal FCM på tavlen efter fem nederlag på stribe, pointerer landsholdsspilleren Jakob Poulsen.

- Mentalt har vi ikke noget problem, men vi vil gerne revanchere os mod Esbjerg. Nederlaget til Napoli får os ikke til at græde, men vi skal til at samle point igen nu.

- Napoli var bare klart bedre end os. De havde bare noget ekstra, og vi formåede ikke at presse dem godt nok. Alligevel skulle der fejl til fra vores side ved flere af deres mål, siger Jakob Poulsen.

/ritzau/

Dagens Gossip