Frustreret Francesco Totti truer med at forlade Roma

Skrevet af admin

21/02/2016

Mest læste i dag

Til september bliver Francesco Totti 40 år, men den italienske fodboldspiller føler sig hverken fed eller færdig.

Derfor er den levende Roma-legende også yderst frustreret over, at det kun er blevet til minimal spilletid i denne sæson, først på grund af en skade, men siden også fordi han ikke er blevet fundet god nok til en plads i hovedstadsklubbens startopstilling.

Nu er det kommet så vidt, at Francesco Totti truer med at forlade den klub, han har repræsenteret i hele sin seniorkarriere.

- Jeg kan ikke blive i Roma på denne måde, siger den tidligere landsholdsspiller, der var med til at vinde VM i 2006.

- Det gør ondt at sidde på bænken. Jeg kan godt forstå, at jeg i min alder spiller mindre, men det er dårligt for mig at slutte min karriere på denne måde, når man tænker på, hvad jeg har ydet for Roma.

- Jeg kræver mere respekt for det, jeg har ydet her, siger Francesco Totti til Rai ifølge Football Italia.

Senest måtte den mangeårige Roma-anfører nøjes med tre minutter som indskifter, da klubben tabte 0-2 hjemme til Real Madrid i ottendedelsfinalerne i Champions League.

Francesco Totti, der har scoret næsten 250 mål i den italienske Serie A siden debuten i 1993, har angiveligt et mindre godt forhold til Romas cheftræner, Luciano Spalletti, der i sidste måned tog over efter fyrede Rudi Garcia.

- Hvordan er mit forhold til Spalletti? Vi siger "godmorgen" og "godaften". Det er det. Han siger pæne ting om mig til aviserne, men ikke til mig.

- Jeg respekterer ham som træner, og jeg tror, at han har det, der skal til, for at blive i Roma, siger Francesco Totti, der for 15 år siden førte Roma til klubbens seneste mesterskab.

Veteranens frustrationer skyldes også en generel usikkerhed om fremtiden, eftersom hans kontrakt udløber til sommer.

- Jeg afventer nyt fra James Pallotta (Romas præsident, red.), og jeg vil evaluere situationen.

- Jeg forventer en fair behandling, så folk fortæller mig, hvordan situationen reelt er, siger Francesco Totti.

/ritzau/