Frustreret Lindegaard: Jeg vil spille mere

Anders Lindegaard har ikke fået meget spilletid i denne sæson for Manchester United. Det er blevet til sølle to kampe - begge i FA Cuppen - og senest i 1-2-nederlaget hjemme til Swansea.

Det kunne også være blevet til to kampe mere i den mindre engelske pokalturnering Capital One Cup, men en skade forhindrede Lindegaard i at komme i aktion mod Stoke og Liverpool.

- Det er sandt. Selv om det i det store hele ikke ændrer særligt meget. To eller fire kampe - det er stadig ikke nok for mig.

- Jeg vil spille mere, men jeg vil understrege, at jeg er glad for at være i United, siger Lindegaard til klubbens hjemmeside.

- For mig handler det lige så meget om at være glad som person, og det er jeg her i Manchester United. Jeg er glad for at være en del af en storklub, og jeg nyder atmosfæren, lyder det fra Lindegaard.

Spanieren David De Gea er Uniteds førstevalg, mens den svingende storklub også råder over reserverne Ben Amos og Sam Johnstone.

Spilletiden i pokalkampen mod Swansea var kærkommen for Lindegaard, men 1-2-nederlaget gjorde ondt.

- Det var meget frustrerende. Jeg ønsker at vise den bedste side af mig selv, når jeg får chancen. Jeg kan ikke gøre hverken mere eller mindre. Sådan er fodbold, og sådan er det at være målmand.

- Jeg har ikke den luksus at kunne sætte mig selv i scene. Som målmand er man nødt til at vente, indtil der sker noget for at vise, hvad man kan.

- Målmænd kan ikke få fat i bolden og spurte af sted for at vise sig frem, for vi er bundet i en statisk position. Vi må vente, før vi kan hjælpe holdet, forklarer danskeren.

/ritzau/

Dagens Gossip