Frustreret Rasmussen efter bog-læk: Journalister er tyve

Passager fra Michael Rasmussens bog 'Gul Fever' ramte spalterne tirsdag aften. Historier og beskyldninger føg om ørene på både tidligere og nuværende aktører i cykelsporten.

Men det var ikke planen, at bogen skulle have været ude. Ifølge forlaget kom den i dagbladet BT's hænder på uretsmæssig vis.

LÆS OGSÅ: Anklage: Kyllingens bog blev stjålet til artikler

Torsdag tager bogens forfatter bladet fra munden via sin Facebook-profil.

- Også i journalisternes verden gælder det om at komme først for enhver pris ! Også ved at bryde underskrevne aftaler og klausuler. En gemen tyveknægt arbejder på BT's sportsredaktion ! Og en hæler på Berlingske Tidende, skriver han.

I en pressemeddelelse onsdag oplyste forlaget, People's Press, at et klausuleret eksemplar af bogen, der var blevet udleveret til Berlingske Tidende, var blevet kopieret af en BT-journalist og givet videre til redaktionen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Det afvises af BT`s chefredaktør Olav Skaaning.

- Vi har selvfølgelig ikke stjålet en bog. Det er en grov beskyldning, Michael Rasmussen har tydeligvis intet forstået. Bogen indeholder nyheder af værdi for offentligheden, og dem har vi valgt at bringe. Vi har fået bogen overdraget, og det er ærgerligt for Rasmussen at hans nøje indstuderede medieplan ikke holdt. Sådan går det nogle gange, siger han til tv2.dk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip