Frygteligt uheld: 16-årige Alva satte sin mobil i opladeren - 'det sortnede for mine øjne'

Alva Sand fra Åshammar i Sandviken Kommune glemmer aldrig den regnfulde gråvejrsdag for to uger siden, hvor hun satte sin mobil i opladeren og kort efter blev udsat for et kraftigt jag gennem armen.

Den unge pige fortæller til svenske nyheter24.se, at hun stadig har smerter i sin krop efter oplevelsen.

Alva Sand lå i sin seng, mens det buldrede og bragede udenfor. Hun havde sin mobil i hånden og satte den i opladeren. Få minutter senere gik det galt, da et lyn slog ned i familiens hus:

- Jeg så noget sølvfarvet på telefonen og følte smerte i min arm. Derefter sortnede det for mine øjne, og jeg tabte telefonen, fortæller Alva Sand til nyheter24.se og tilføjer, at det føltes som en kortslutning i armen:

Læs også: Derfor skal du aldrig have din mobil i lommen eller i bh’en

-  Det strålede fra fingrene og op halsen. Jeg løb grædende hen til mine forældre skreg og skreg, at jeg var blevet ramt af et lyn. Vi ringede i 1177 (112 i Danmark, red.), og de sendte en ambulance.

På hospitalet fik hun at vide, at det var heldigt, at hun havde holdt mobilen i højre hånd og ikke venstre, hvor hjertet sidder. Hun blev udskrevet seks timer senere, men har stadig følger af ulykken to uger senere. Hun døjer blandt andet med hovedpine, kramper i armen og smerter i nakken.

Hun opfordrer nu andre til at være forsigtige med at oplade deres mobiler i tordenvejr. 

- Jeg har virkelig mange smerter. I fremtiden vil jeg hellere være på den sikre side - jeg har altid været bange for torden, siger hun.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip