Frygter ikke pacu'en: Dyrepasser sætter testiklerne på spil

Nyheden om, at piratfiskens testikelknusende slægtning, pacu'en, var blevet fanget i Øresund gik onsdag landet rundt, og rundt omkring på strandene fik mænd travlt med at passe på deres kønsdele.

Men dyrepasser i Randers Regnskov, Kristian Sørensen, mener, at fisken er blevet udsat for en regulær mediehetz. Han sætter nu sine egne kønsdele på spil for at bevise, at pacu'en er ganske fredelig.

- Ved fodringstid i morgen vil jeg i sympati med fiskene hoppe i vandet til vores store flok af 20 kg tunge pacu'er kun iført badeshorts, og svømme en tur så alle kan se, at de lader mine testikler i fred, siger den forargede dyrepasser.

Det var eksperter fra Statens Naturhistoriske Museum,  som fortalte, hvordan pacu'er har bidt folk ihjel i Papua Ny Guinea og ofte går efter mænds ædlere dele.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag

Men beskrivelsen af pacu'en som en frygtindgydende fisk med en forkærlighed for testikler, har fået dyrepasser i Randers Regnskov, Kristian Sørensen, op af stolen. Han passer blandt andet mere end 30 store pacu'er i Regnskovens sydamerikanske kuppel.

- Jeg kan selvfølgelig ikke kategorisk afvise, at der kan være hold i nogle af de historier, der florerer på internettet om pacu’er, der har spist testikler i Papua, men det er vigtigt for mig at pointere, at pacu'en primært er vegetar. For tiden fodres vores pacu'er blandt andet med agurker, dem er der nemlig mange af i Danmark på denne årstid, siger Kristian Sørensen.

Se ham sætte testiklerne på spil fredag den 9. august klokken 10.30 i Randers Regnskov. 

 

 

Dagens Gossip