Fuglsang kan få Quintana som holdkammerat

Jakob Fuglsang kan få en ny stærk holdkammerat, hvis man skal tro en historie fra den italienske avis Gazzetta dello Sport. Avisen skriver, at Astana forsøger at lokke Nairo Quintana over på det kasakhiske hold fra næste sæson.

Quintana, som blev nummer to i årets Tour de France, kører for spanske Movistar, men det forlyder, at holdet vil rykke sin licens til Luxembourg i næste sæson, og derfor skal samtlige kontrakter genforhandles. Det er en god nyhed for Quintana, da hans værdi er steget betragteligt efter Tour de France.

Men det er dog ikke sikkert, at Jakob Fuglsang smiler lige så meget over Quintana-rygtet. Danskeren vil gerne fortsætte som kaptajn, ligesom det var tilfældet i Tour de France i år, men hvis Quintana kommer til Astana, som i forvejen har stjernen Vincenzo Nibali, bliver det svært for Fuglsang at få en kaptajnrolle.

Det er ikke første gang i år, der går rygtehistorier omkring Astana. Under Tour de France gik snakken omm at Fränk Schleck ville skifte til Astana for resten af sæsonen. Det viste sig ikke at holde stik.

Sikkert er det dog, at Astana er på udkig efter nye ryttere, som skal gøre holdet stærkere til næste sæson. Holdet har allerede sikret sig kontroversielle Franco Pellizotti og den tidligere Post Danmark Rundt-vinder Lieuwe Westra.

Derudover skulle Astana også have et blik på Euskaltel, som ser ud til at gå i opløsning efter denne sæson. Her ligner Mikel Landa og Mikel Nieve gode hjælperyttere for Vincenzo Nibali, som ønsker at vinde Tour de France til næste sommer.

Gazzetta dello Sport nævner også Ivan Basso som et alternativ, hvis ikke det lykkes Astana at sikre de tidligere nævnte ryttere.

Dagens Gossip