Fuglsang slipper med skrækken efter styrt

Men mandag er der godt nyt til både Fuglsang og danske cykelfans. Den 28-årige Tour-kaptajn er ikke mere medtaget, end at han i weekenden er klar til at køre DM.

Det fortæller Fuglsang i en ny pressemeddelelse fra Astana.

- Vi var kun 30 minutter inde i træningen, da det skete. Vi kørte omkring 50 kilometer i timen, og jeg kunne ikke undgå at styrte, men jeg var heldigere end de to andre. Jeg er øm over hele kroppen, men jeg har det godt nok til at træne, og jeg er stadig meget motiveret til at fortsætte.

- Jeg kører helt sikkert DM i landevej i weekenden. Det er allerede planlagt, og jeg er helt klar. Men det bliver kun landevejsløbet og ikke enkeltstarten, siger Fuglsang.

Silkeborgenseren vil for første gang nogensinde få en rolle som kaptajn, når Tour de France begynder d. 29. juni på Korsika. Her er det hans og holdets mål at køre ham i top 10 i det samlede klassement. Danskeren har på det seneste vist, at formen er, hvor den skal være. I Criterium du Dauphine i forrige uge, hvor de største Tour de France-favoritter deltog, blev Fuglsang nummer fire i klassementet, og var få meter fra at vinde en bjergetape. Det er lovende takter fra danskeren, som altså blev bremset en smule af søndagens styrt med to holdkammerater.

Hvor Fuglsang slap med skrammer, så ser det værre ud for Assan Bazayev og Andrei Grivko, som var de to andre i styrtet. Holdet oplyser, at Fuglsang er helt sikker til Tour de France, men de to andre er så medtaget, at de er tvivlsomme. Værst ser det ud for Bazayev som tog fra med ansigtet i asfalten, og ifølge holdet ser helt kvæstet ud.

- Alt er dag-til-dag nu. Jakob var helt klart den heldigste af dem, der styrtede, men Bazayev og Grivko har brug for noget tid til at komme sig og arbejde sig igennem deres skader. Nogle gange tilsmiler heldet os ikke, siger holdets sportsdirektør Dmitriy Sedoun.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip