Fuglsang styrtede i afslutningen

Forestil dig at falde af din cykel med omkring 40 km i timen og tage fra med hele kroppen direkte på maven.

Det var, hvad der skete for Jakob Fuglsang på 5. etape af Tour de France, som Mark Cavendish vandt i en massespurt. Med omkring 16 kilometer til mål styrtede en stor gruppe ryttere i højre side af feltet, og Jakob Fuglsang endte med at blive trukket med ned i asfalten.

- Jeg troede lige nøjagtigt, at jeg var kommet udenom, da jeg humpede mig videre med den ene fod ude af pedalen, men der var en, der kom hamrende op i mig, og så jeg måtte ned og ligge på maven, forklarede Jakob Fuglsang, da han rullede af foran holdbussen i målområdet i Marseille.

Et sådant styrt ville tage modet fra de fleste almindelige mennesker, men cykeltryttere er tilsyneladende lavet af et andet stof end os andre dødelige, så Jakob Fuglsang tog det helt roligt. Smilede og afviste at det skulle få nogen indflydelse på hans videre færd i Tour de France.

- Jeg har en lille smule på venstre knæ og ankel, men det er ikke så meget, så jeg tror ikke, det kommer til at påvirke mig.

- Det hjælper ikke noget at stresse over de styrt, der opstår. Sket og sket, og der er ikke noget at gøre ved det. De andre venter ikke, når man har været nede og ligge. Og så slemt synes jeg faktisk heller ikke, det har været indtil videre.

Den 28-årige Tour-kaptajn havde endda overskud til at joke med sit styrt, da han godt var klar over, at hans styrt så lidt specielt ud, da han landede lige på maven.

- Det kommer nok med i Eurosports Watts (humoristisk TV-program med sjove klip, red), sagde han med et smil.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip