Fuglsang undveg styrt

Jakob Fuglsang (Astana) blev pakket ind af holdkammeraterne på dagens flade etape i Tour de France og brugte minimalt med kræfter inden weekendens to bjergetaper. Men kort før mål var han tæt på at blive kastet i asfalten på torsdagens hidtil udramatiske etape, da der opstod et stort styrt med 12-14 ryttere involveret. Heldigvis undveg han med nød og næppe.

- Den først smølf (styrtet rytter, red.) kommer jeg heldigvis udenom igen i dag, og forhåbentlig fortsætter det sådan, sagde Jakob Fuglsang til TV2s reporter lige efter etapen.

Danskeren er lige nu fem minutter og 48 sekunder efter Chris Froome i den gule førertrøje og er dermed placeret som nummer 12 i stillingen. Efter dagens etape sendte han en tak til holdkammeraterne, der pakkede ham godt ind og tog vinden fra ham, når der var brug for det.- Det var egentlig en okay dag. Specielt i de to første timer, hvor det gik hurtigt med medvind og sidevinde, så det var egentlig en god dag, og holdet passer godt på mig, lød det fra Fuglsang.

Dagens Gossip

Dagens TV