Fuld Blanchett: Har jeg fået en Golden Globe?

Det er også forbandet, at man i arbejdet med den årlige Golden Globe-uddeling tillader sig at lægge prisen for bedste kvindelige skuespiller som en af de sidste på aftenen.

Det mener skuespillerinden Cate Blanchett i hvert fald, i spøg, efter hun for nylig modtog netop den pris. Hun afslører nemlig over for avisen Daily Telegraph, at hun har meget svært ved at erindre noget særligt om at have modtaget den.

- Desværre kom min kategori først ret sent på aftenen, så jeg var temmelig stiv. Så snart dit navn bliver sagt højt, er det en skævert uden lige, så jeg kan ikke huske ret meget. Jeg håber ikke, at jeg gjorde for mange ting, som jeg ville fortryde, siger hun til Daily Telegraph.

Som om det ikke var nok med en Golden Globe, lykkedes det også den 44-årige skuespillerinde at vinde samme kategori i den årlige Screen Actors Guild-uddeling, der fandt sted 18. januar.

- Når man er stolt af noget, man har lavet, og man har lavet en film, som man føler er berettiget, og den har fundet et publikum og bliver godt modtaget hos anmelderne, så er man et rart sted. Jeg mener, man har jo ikke lyst til at samle støv på bunden af en eller andens dvd-samling, siger Blanchett.

Skuespillerinden har snart mulighed for at tage sin tredje pris for bedste kvindelige skuespiller i år, når de årlige Oscars skal uddeles 2. marts.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip