Fuld fart på Bakkens revykonge

Det er ikke uden årsag, at direktør og ejer Steen Torben Pedersen, kendt som Træsko-Torben,  bruger flotte ord i regnskabet for 2012, der netop er blevet offentliggjort. Årets omsætning er braget i vejret med knap 15 millioner kroner, så det ender på 80 millioner kroner.

Pengene er tjent på både revy-forretningen og på restauranter som La Casa, La Collina og Restaurant Dyrehaven. Derudover står Steen Torben Pedersen for en stribe forlystelser i den gamle forlystelseshave nord for København.

Den øgede omsætning skubber bruttoresultatet for virksomheden Cirkusrevyen A/S i vejret, men bl.a. nedskrivninger gør dog, at bundlinjen begrænser sig til at lande på lidt over ti millioner kroner, hvilket er på niveau med 2011.

Anlægsaktiverne har taget et hop med 40 millioner kroner siden sidste regnskab, og det matcher den investering i den nye rutsjebane på Bakken, De vilde mus, der åbnede med foråret sidste år. Og skeler man til omsætningsstigningen, ser det ud til, at musene har givet pote.

Gælden i virksomheden har dog taget et hop til 40 millioner fra 26 millioner, men det ændrer ikke ved, at egenkapitalen er stigende, så den nu udgør 23,4 millioner kroner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip