Fuld kvinde sniger sig ind i zoo efter lukketid - det var en dårlig idé

Tidligt søndag morgen sneg den 33-årige Jacqueline Eide sig ind i Henry Dorly Zoo i Omaha, før haven var åbnet.

Hun ville ifølge politiet gerne klappe havens tiger, Mai, der er trebenet og 18 år gammel. Det viste sig at være en dårlig idé, rapporterer The Independent

Den 33-årige kvinde rakte hånden ind i tigerbordet. Hun blev bidt i hånden og alvorligt skadet.

En ven af Jacqueline Eide fik hende til Creighton University Medical Center, hvor hun fortsat bliver behandlet. Politiet blev først opmærksom på ulykken, da hospitalet ringede for at bede om hjælp med en patient, der var skadet i hånden. Patienten var aggressiv overfor personalet på hospitalet og viste tegn på at være fuld og/eller påvirket af stoffer.

Episoden bliver undersøgt, og foreløbigt er den 33-årige kvinde sigtet for ulovlig indtrængen.

Læs også: Uhyggelig zoo-video går verden rundt: Studerende bliver spist af tiger

- Sikkerheden for vores gæster og dyr er altid en prioritet hos Omahas Henry Doorly Zoo and Aquarium, siger zooens direktør Dennis Plate i en udtalelse på Facebook.

Man har siden sat flere overvågningskameraer, flere lamper og nye computerstyrede låse op. Flere kommenterede på zooens facebookside, at de ikke håbede, at det ville få konsekvenser for tigeren.

- Tak til alle for jeres bekymringer om Mai, vores malaysiske tiger. Mai vil forblive i udstillingen som normalt og leve videre, som hun plejer. Hun vil ikke blive straffet, skriver zooen.

Tigeren Mai blev født i det fri i Malaysia. Hun blev fundet, da hun sad fast i en krybskyttes fælde, og det ene ben måtte amputeres. Hun kom til zooen i Omaha i 2003 og er i dag 18 år.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip