Fuld mor lod sexforbryder tatovere sine tre børn

En amerikansk mor risikerer at ryge i fængsel, efter at hendes eksmand har anklaget hende for at lade deres tre fælles børn tatovere af en sexkrænker. Det skriver Mirror.

Moderen, Ashley Nikole Weir, var angiveligt så fuld, at hun lod sin kærestes bror, som er en kendt sexforbryder ifølge politiet, tatovere sine tre børn. Den ældste af børnene er 13 år gammel.

Børnenes far fortalte efterfølgende politiet, at hans søn havde ringet til ham for at få faderen til at hente de tre børn. Den 13-årige dreng sagde i telefonen, at “de havde en overraskelse til faderen, som han nok ikke ville kunne lide”. Det viste sig at være tre tatoveringer; en på hver af børnenes ankler.

Sønnen havde et kryds på sin ankel, den 10-årige datter havde et kryds og et ottetal (eller evighedssymbolet), ligeledes på anklen, mens den niårige datter havde et hjerte med en pil igennem.

Ifølge børnene havde moderen sagt til dem, “at de skulle have tatoveringer, men at de ikke skulle græde eller klynke over det, når det gjorde ondt”.

Faderen tog tilbage til moderens hus i byen Lago Vista i staten Texas, USA, hvor han fandt hende fuldkommen fordrukken og faldet i søvn. Han meldte derefter sagen til politiet, som nu har anholdt Ashley Nikole Weir. Hun står til at få op mod tre års fængsel.

Læs også: Mor anholdt ved hjemrejse efter tre ugers ferie: Efterlod to børn alene hjemme til at sulte

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip