Fuld og skæv rocker kørte mod færdselsretningen

I den modkørende bil sad en knap 40-årig Bandidos-rocker fra Jylland, som havde taget både cannabis og kokain og drukket en del, før han satte sig bag rattet.

»Da han kørte af motorvejen, besluttede han sig for at køre over i den modsatte side af vejbanen. Han krydsede midterrabatten, som er et to meter græsområde, og fortsatte mod de modkørende bilister,« fortæller efterforskningsleder Dan Aakerhjelm Sørensen fra Københavns Politi til bt.dk.

Tre biler nåede at undvige den vildfarne rocker, men en 31-årig bilist kunne ikke trække væk, da han havde biler på alle sider. Derfor valgte han at tage farten helt af, og det er tilsyneladende årsagen til, at det ikke et gået værre.

»Han klagede over lidt smerter og var naturligvis stærkt rystet, men det kunne være gået meget værre,« siger efterforskningslederen.

Rockeren slap uskadt fra ulykken, men er indlagt til observation under bevogtning. Politiets prøver viser, at han var påvirket af både alkohol og narko. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af lørdagen sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for at have bragt andres liv og helbred i fare.

Dagens Gossip