Fuld studerende sender e-mail til sin underviser - får det perfekte svar

Du tænker måske, at kærlige beskeder til ekskæresten er det værste, du kan komme til at sende, når du er fuld. Men prøv så at overveje, hvad der ville ske, hvis du sendte fuldemandsbeskeder til din underviser. Av.

Men det var præcis, hvad den unge studerende Patrick Davidson gjorde, hvis man skal tro et foto delt på hjemmesiden Imgur.

Det viser en korrespondence mellem den studerende og hans underviser Mr. Martin. Og den havde været yderst tåkrummende, hvis ikke Mr. Martin havde haft så pokkers god humor.

Læs også: Kandidateksamen blev afbrudt: Censoren var fuld

- Jeg vil bare lade dig vide, at du er fucking G (slang for ‘gangster’, menes positivt, red.), og jeg er ked af, at du er skaldet. Lol (griner højt, red.), skriver Patrick Davidson, der tilbyder at skabe kontakt til en pige, der kan få underviserens hår tilbage.

Efter fedteriet beder Patrick Davidson om lov til at udskyde sin aflevering, da han er ‘rimelig fucked lige nu, og vil ligge syg i morgen’.

Til sidst slutter han med at skrive:

- Elsker dig, og vi ses på mandag.

Læs også: Studerende ringede i panik til politiet under rus-tur i Nordjylland: Det er ved gå helt galt

Selvom mailen er fyldt med kærlighed, kunne man som lærer nok godt finde på at straffe en elev på bagrund af sådan en mail - eller som minimum bede ham aflevere til tiden på trods af sin tilstand. Men ikke Mr. Martin. For Patrick Davidson havde ret: Han er virkelig G!

- Det lyder som om, du havde en god aften. Jeg vil udskyde din aflevering til onsdag, skriver han og guider sin studerende til det formelle omkring afleveringer.

- Jeg sætter pris på din bekymring for min skaldede isse. Min kone kan godt lide det,, og min løn er ikke høj nok til at betale for en hårtransplantation, skriver han og tilføjer:

- Bortset fra det… Hvad drak du i aftes? Næste gang, du mailer mig, vil jeg gerne have en flaske af det, du drikker, så jeg ikke behøver at huske, hvad du sagde.

Se hele korrespondencen under artiklen. 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip