Fuldskægget kvinde har lært at leve med sit ydre - se videoen

I en alder af 11 år begyndte sorte, tykke hår at vokse ud af Harnaam Kaurs ansigt, bryst og arme. Det var begyndelsen på en hård tid med drillerier og dødstrusler for den unge engelske pige, som lider af PCO, såkaldt Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Det skriver Huffingtonpost.uk.

Selvom Harnaam gjorde alt for at holde hårvæksten nede ved at barbere, vokse og blege, dukkede de tykke mørke hår konstant op. Folk kaldte hende for "sheman", "shemale" og "den skæggede".

- Jeg talte med folk, mens jeg holdt en hånd over mit ansigt, og jeg gik med stort drenget tøj for at skjule hårene på brystet og armene. Jeg ville ikke gå udenfor mit hjem, fordi jeg ikke kunne holde blikkene fra fremmede ud, så jeg lukkede mig inde på mit værelse, siger Harnaam til Huffingtonpost.com og tilføjer:

- Det blev så slemt, at jeg ikke ville leve mere.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Som 16-årig tog Harnaam, som kommer fra Slough ved Berkshire vest for London, en stor beslutning, hun ville døbes som en "sikh" i religionen sikhisme, som blandt andet forbyder at klippe kropshår af.

- Jeg havde fået nok af at gemme mig. Jeg havde fået nok af drillerierne, selvmordstankerne og af at gøre mig selv ondt, siger Harnaam, som efter dåben lod skægget vokse, og resten af hårene på kroppen gro, til Huffingtonpost.com.

Den nye trosretning har ændret alt for Harnaam, som i dag er 23 år, skolelærer og indehaver af et kæmpe stort fuldskæg, som hun er stolt af. Og hun er ikke bange for at gå i nedringede bluser, der viser hendes brysthår. Selvom folk stadig vender sig om efter Harnaam på gaden, er hun en glad og lykkelig kvinde fuld af selvtillid. 

- Jeg føler mig mere feminin, mere sexet, og jeg synes også, at jeg ser godt ud. Jeg har lært at elske mig selv, for den jeg er, intet kan ryste mig mere, siger Harnaam, som håber, at hun snart møder en mand, der vil elske hende og hendes fuldskæg.

I forsøget på at hjælpe andre kvinder i samme situation, deler Harnaam sin historie på YouTube ved at lægge videoer op.

Læs hele historien om Harnaam her

SE YOUTUBE-VIDEOEN MED DEN MODIGE KVINDE HER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip