Fuldt udbytte til Aston Villa

Danskerklubben Aston Villa formåede trods fraværet af den langtidsskadede centerforsvarer Jores Okore at holde nullet i lørdagens tidlige udekamp mod Norwich.

I godt og vel en time fik Aston Villas danske angriber Nicklas Helenius lov at se til fra bænken, inden han overtog angrebstjansen fra Gabriel Agbonlahor.

Forinden havde Helenius set et godt kæmpende udehold komme foran med det matchvindende mål af nyindkøbet Libor Kozak, efter at tjekken havde formøblet en gylden frispilning fra Agbonlahor i første moment.

Kozak, der har skubbet Helenius en plads tilbage i angriberhierarkiet, havde været på banen i blot 90 sekunder som erstatning for den skadede Christian Benteke, da han blev dagens helt for Birmingham-klubben.

Føringsmålet var i mere end en forstand forløsende for Villa, som inden mødet med "Kanariefuglene" havde tre nederlag på stribe i den mentale bagage.

Norwich viste dog kun i glimt, hvorfor Carrow Road kan være en ugæstfri hjemmebane, men når det lykkedes for værterne at komme til åbne chancer, trådte Villa-keeper Brad Guzan for alvor i karakter.

Den amerikanske handskemand reddede Villa allerede efter fem minutter, da Okore-afløseren reddede et straffespark eksekveret af Robert Snodgrass og det var symptomatisk for den resterende del af kampen.

Norwich, der har haft spenderbukserne på i sommerens transfervindue, kan nu se tilbage på fire kampe og en pointhøst på fem. Det kan få sat manager Chris Hughton under pres, mens Villa fik luft til nedrykningsstregen.

Dagens Gossip