Fulham-tysker: Magath kan redde os

Premier League-klubben Fulham har fået fat i den helt rigtige manager i bestræbelserne på at redde sig fri af en truende nedrykning.

Felix Magath ved nemlig præcis, hvordan man klarer sådan en opgave, siger Fulhams tyske højreback Sascha Riether, der tidligere har spillet under Magath i Wolfsburg.

- Jeg ved, hvordan Felix Magath arbejder. Jeg prøvede det i tre år i Tyskland. Vi kommer til at arbejde hårdt, men vi skal nok få succes, siger Sascha Riether til Sky Sports.

I starten af sin trænerkarriere var Magath hovedsagelig kendt som en typisk "Feuerwehrmann", der trådte til for at slukke ilden, når en klub var havnet i en truende nedrykningskrise.

Det lykkedes ham blandt andet i 2000 at redde Eintracht Frankfurt i en tilsyneladende udsigtsløs position i bunden af Bundesligaen.

Ved den lejlighed udtalte Frankfurt-angriberen Jan Åge Fjørtoft, at Magath formentlig også havde reddet Titanic, hvis han havde fået muligheden.

Nu skal den kontroversielle træner få Fulham væk fra Premier Leagues sidsteplads og op over den nedrykningsstreg, der lige nu er fire point væk.

- Han skal først lære holdet og ligaen at kende, men i Tyskland rykkede han aldrig ned med sine hold, og han ved, hvordan man håndterer svære situationer, siger Sascha Riether.

- Jeg trænede meget hårdt i tre år under ham, men vi blev tyske mestre med Wolfsburg, og han havde også succes i Bayern München, lyder det fra Riether.

Magath indleder karrieren på Fulhams trænerbænk lørdag eftermiddag på udebane mod West Bromwich.

/ritzau/

Dagens Gossip