Fupslankepiller: Hvordan lurer jeg svindlerne?

Det går ikke at tage hovedet under armen, når man bevæger sig rundt på internettet. Svindlerne står i disse tider på spring for at fange dig i et dyrt abonnement, som kan koste mange tusinde kroner.

LÆS OGSÅ: Svindlere fanger danskerne med fupslankepiller

- Når man køber på internettet, så skal man sikre sig, at det er muligt at kontakte virksomheden. Der skal være en fysisk adresse, som du kan finde. Ikke bare en email eller en kontaktformular, fortæller Katrine de Neergaard fra Forbrugerombudsmanden til Dagens.dk, og fortsætter: 

- Hvis du har den fysiske adresse, så har du et sted du kan møde op, eller hvor du klart kan adressere din klage. Det er vigtigt.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Katrine de Neergaard er chefkonsulent hos Forbrugerombudsmanden, kender til mange sager, hvor folk er blevet snydt Ofte skyldes det, at de ikke har læst handelsbetingelserne.

- Det er vigtigt at læse handelsbetingelserne og bruge sin sunde fornuft. Hvis du er mistænksom overfor en side, så find deres handelsbetingelser og læs dem. Ligner siden generelt, at den har været igennem Google-translate, så skal man som forbruger være ekstra varsom, forklarer hun, og påpeger, at man som forbuger skal være ekstra opmærksom i disse tider.

Det er især slankeprodukter, cremer og kosttilskud, som danskerne i øjeblikket bliver lokket til at abonnere på, ved at klikke 'Ja tak!' til et gratis produkt.

Du skal især være opmærksom på produkterne Slim Tone Plus, Body Cleanse Plus og Ketone Premium.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip