Fuskede Ramos og Alonso sig til advarsler?

Der er ikke mange, der tror på, at de tyrkiske himmelstormere fra Galatasaray kan hente onsdagens 3-0-nederlag i næste uges returopgør – tilsyneladende heller ikke Real Madrid.

Da kampen var vel afgjort, sørgede Mourinho nemlig for, at han havde vigtige folk som Sergio Ramos og Xabi Alonso klar til semifinalerne. De trak begge bevidste gule kort, så de kunne afsone deres karantæne for akkumulerede advarsler i turneringen. Således går de glip af returopgøret i Istanbul, men bliver altså klar til en eventuel semifinale. Et snedigt træk, som dog, ud over at være ildeset i fodboldverdenen, også er lodret lovstridigt. Real Madrid har forsøgt sig med samme taktik før, også dengang med Ramos og Alonso i hovedrollerne, og der resulterede det i to matchdages karantæne til begge.

- Deres fravær er alvorligt for de næste kampe, udtalte Mourinho på pressemødet efter kampen.

- Ramos og Alonso kan nu spille på lørdag (i La Liga, red.), hvor de ikke skulle før (for at spare dem til CL-opgøret, red.), men det besværliggør mine planer for returopgøret. Da jeg så kortene blive uddelt, blev dét, jeg havde planlagt for returkampen, ødelagt, sagde en glat Mourinho uddybende,

Real Madrid er dog ikke de eneste syndere i den ufine disciplin. Tidligere på sæsonen blev Levantes Sergio Ballasteros straffet med to dages karantæne efter en lignende episode, ligesom Barcelona tilbage i sæsonen 2010/2011 også fik et par meget belejlige advarsler for at have Victor Valdes og Sergio Busquets klar til et opgør mod netop Real Madrid. De slap dog for straf, da der ikke var tydelige beviser på, at de blev beordret til det af deres træner, hvilket også er tilfældet i denne omgang med Mourinho og co.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip