Fyn: Politiet leder efter endnu en sexkrænker

Men nu frygter man, at der igen er en sexkrænker på fri fod.

Det viser sig nemlig, skriver bt.dk, at det ikke er den anholdte 40-årige sexkrænker, der i sidste uge antastede en blot ti år gammel pige i Vester Skerninge, der ligger få kilometer fra det sted, hvor den 40-årige begik det første sexoverfald.

»Det er ikke samme gerningsmand. Det er vi nået frem til af flere årsager, blandt andet at fremgangsmåden i Vester Skerninge var en anden end i de andre sager,« siger Henrik Justesen, leder af Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet, til bt.dk.

Under den månedlange efterforskning har politiet foretaget utallige afhøringer og taget mundskrab fra flere hundrede mistænkte. Det skulle dog vise sig, at det ikke var den grundige efterforskning, men derimod et tilfælde, der endte med at afsløre gerningsmanden.

Mandag udbrød der brand i den sigtede mands lejlighed i Odense, og politiet fandt efterfølgende store mængder kemikalier på bopælen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Under ransagningen af lejligheden blev der fundet en rygsæk med en række effekter, blandt andet en halsedisse og nogle strips, som er effekter, der er blevet brugt i forbindelse med de to sexovergreb. Det fik politiet til at foretage et mundskrab på manden med henblik på DNA-analyse. Fredag forelå resultatet, og det var et 100 procent match.

Siden anholdelsen har politiet afhørt den 40-årige grundigt. Under afhøringerne er det kommet frem, at han allerede solgte sin bordeauxrøde bil kort tid efter sexoverfaldet i november.

Det er blandt andet den oplysning, der får Henrik Justesen til at slå fast, at det ikke er den anholdte, der er manden i den bordeauxrøde bil, der antastede den tiårige pige i Vester Skerninge.

»Vi fortsætter efterforskningen af hændelsen i Vester Skerninge og skal blandt andet se noget videoovervågning igennem. Der er ingen spor at gå efter, da der ikke er andre end pigen, der har set ham stige ud af bilen og løbe efter hende,« siger Henrik Justesen.

Dagens Gossip