Fynsk mor giver søn babymad - kort efter fisker hun en skarp genstand ud af hans mund

I påsken kunne det være endt grueligt galt for Jacquelines ottemåneder gamle søn, Jamie, hvis ikke hun havde taget en hurtig beslutning.

For da hun havde givet ham den sidste skefuld babymos, opdager hun, at Jamie gumler mærkeligt på maden.

- Jeg skynder mig med det samme at stikke en finger i munden på ham, og til min store skræk kan jeg pille noget ud, der ligner et glasskår eller noget meget hårdt plast, siger Jacqueline Malaika Rudbech Pedersen til Dagens.dk.

Den skarpe genstand fandt Jacqueline i et glas med babymad, der stammer fra det populære mærke Semper, som hun havde købt i Rema1000 i Dalum i Odense.

- Tænk, hvis han havde slugt det, det kunne jo nær have taget livet af ham. Sådan noget burde simpelthen ikke kunne ske, siger den chokerede mor.

Læs også: Mor i chok: Marius slugte glasskår, da han spiste populært babymad

Semper afviser, at genstanden kan komme fra dem

I en mail til Dagens.dk afviser Sempers danske Country Manager Jim Frandsen, at fremmedlegemet, som de mener kan være en muslingeskal, kommer fra dem.

- Vores kvalitetsansvarlige har ved et visuelt skøn vurderet, at den hårde bid, som vi har modtaget, måske kan være del af en skal fra skaldyr (evt. muslingeskal). Vi producerer ikke måltider med skaldyr på fabrikken. Og glasset indeholdt Rodfrugter med Kalvekød, skriver han i mailen og fortsætter:

- Vi har dermed ingen indikationer på et produktionsproblem.

Semper mener i stedet, at forklaringen skal findes i forbindelse med, at Jacqueline forbereder maden til sit barn.

- Som en generel kommentar, så kan man ved denne type af reklamationer ofte spore det tilbage til, at der er sket noget efter produktionen; derhjemme/på tur i forbindelse med forbrugssituationen. Det kan være ved ophældning i tallerken, opvarmning eller anden håndtering - altså efter at glasset er blevet åbnet. I disse tilfælde findes ”objektet” også i barnets mund og ikke i glasset, skriver Jim Frandsen.

Denne udlægning er Jacqueline dog noget uforstående overfor.

- Jeg giver min søn maden direkte fra glasset, og i øvrigt ikke er jeg ikke i nærheden af noget, der minder om muslingeskaller, siger hun.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip