Fynsk morfar planlagde overgreb inden barnebarns fødsel

Skrevet af admin

06/11/2015

Dagens topnyheder

Intet er tilsyneladende for groft eller brutalt for en 48-årig mand fra Randers, når det kommer til seksuelle overgreb på børn.

Det er i hvert fald det billede, anklager Morten Rasmussen fredag tegner af manden ved Retten i Randers, hvor han blandt andet er tiltalt for at have administreret to hemmelige netværk for børneporno.

I et tilfælde, som anklageren skitserer, henvendte en mand fra Fyn sig i 2012 til randrusianeren på websiden "Hoarders Hell".

- Min datter har ikke født endnu. Men inden for de næste to uger vil jeg få noget at lege med. Hvilke billeder kunne i godt tænke jer?, skrev fynboen under kaldenavnet "Monkeyman".

Hos de tre administratorer på "Hoarders Hell" var man åben for det meste. Både milde og grove overgreb på spædbarnet havde interesse.

- Vi ser alle sammen frem til at se din baby, skrev den 48-årige i den korrespondance, som anklageren læser op i retten.

Da den fynske mand nogle uger senere sendte en stribe billeder af sine overgreb, levede de imidlertid ikke op til kravene. Fynboen blev derfor bedt om at lave nye optagelser af nye overgreb på sit nyfødte barnebarn.

- Tænkte du ikke, at du på den måde på ny opfordrede "Monkeyman" til at forgribe sig på sit barnebarn?, spørger anklager Morten Rasmussen.

- Ikke umiddelbart. Men jeg burde nok have indset det. Jeg kan godt se, at der er nogle nuancer i det, men det tænkte jeg ikke over dengang, svarer den tiltalte.

Han forklarer, at det aldrig faldt ham ind, at han som administrator kunne blive beskyldt for at være medskyldig i overgreb.

- Det her med om man er medskyldig er først noget, jeg har lært, efter jeg blev anholdt. Jeg har aldrig tænkt tanken før.

- Er det noget, du erkender nu?, vil anklageren vide.

- Der er kun nogle få, ekstreme tilfælde som det med "Monkeyman". Langt de fleste har jo produceret en masse i forvejen. De ville gøre det lige meget hvad, mener den tiltalte.

Den fynske morfar, der forgreb sig på sit lille barnebarn, blev i 2013 idømt tre års fængsel for forbrydelsen.

Retssagen mod den 48-årige fortsætter mandag. Dommen ventes dog først i december.

/ritzau/