Fynsk overfaldsmand stadig på fri fod

Alligevel er politiet optimistiske med hensyn til chancerne for at fange ham, skriver bt.dk.

»Vi har fået omkring ti henvendelser i sagen, og i nogle af dem er der sammenfald, så vi har fået noget at arbejde videre med,« siger vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen, til bt.dk.

Kvinden blev overfaldet på stien ved Kastanievej og Sdr. Boulevard i Odense ved femtiden søndag morgen. Hun kom gående ad stien, da en cirka 20-årig mand af afrikansk afstamning pludselig overfaldt hende og lagde hende på jorden. Herefter begyndte han at tage tøjet af hende og sig selv.

Af en eller anden grund opgav han sit forehavende, men han stjal hendes pung og mobiltelefon, hvorefter han stak af. Under flugten blev han fanget af et overvågningskamera. Politiet valgte søndag at offentliggøre billeder fra optagelserne i forsøget på at finde gerningsmanden.

Han beskrives som afrikansk, cirka 20 år og engelsktalende. Han er almindelig af bygning, og var på gerningstidspunktet iført en blå, orange og mørk T-shirt - muligvis uden ærmer - med tallet 83 på ryggen og maven. Henvendelser kan rettes til Fyns Politi på telefon 114.

Dagens Gossip