Fynsk sexkrænker havde våben og sprængstoffer

Den fynske sexkrænker, der har tilstået overgreb på to piger på 10 og 11 år, havde både skydevåben, kemikalier og sprængstoffer liggende derhjemme.

Manden blev afsløret, da der udbrød brand i hans hus i Skibhuskvarteret i Odense. I forbindelse med branden måtte 15 husstande evakueres og området spærres af, mens hærens ammunitionsryddere fjernede store mængder kemikalier.

Den 40-årige blev efterfølgende fremstillet i et grundlovsforhør for såkaldt dobbeltlukkede døre, hvilket betyder, at end ikke sigtelsen mod manden blev offentliggjort.

Ifølge Ekstra Bladets netavis har manden tilstået, at han selv har bygget to enkeltskuds pistoler og prøveskudt dem i en skov.

Pistolerne blev fundet i huset, hvor der også blev fundet 100 gram sortkrudt og 100 gram nitreret sprængstof under ransagningen.

Ifølge eb.dk har den 40-årige tilstået fremstilling af mindst 350 gram sortkrudt og op mod 100 gram nitreret sprængstof, blandt andet fem gram nitroglycerin.

Resten af den store beslaglæggelse bestod af kemikalier, blandt andet syre, som, den 40-årige dog benægter, skulle bruges til produktion af sprængstof.

Hos Fyns Politi vil vicepolitiinspektør Henrik Justesen hverken be- eller afkræfte Ekstra Bladets oplysninger.

- Grundlovsforhøret blev holdt for dobbeltlukkede døre på begæring af anklageren, så jeg kan ikke udtale mig om, hvad der kom frem under retsmødet, siger Henrik Justesen til Ritzau.

Foruden sprængstoffer, våben og kemikalier fandt politiet også en rygsæk med plasticstrips og en halsedisse - ting som blev brugt af gerningsmanden til sexovergrebene i Øster Skerninge og Refsvindinge i oktober og november sidste år.

En dna-test har senere vist, at den 40-årige var manden bag sexovergrebene, hvilket han også siden har erkendt.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip