Fyr aflyser date med ung kvinde i sidste øjeblik - det skulle han ikke have gjort

At blive klar til en date er ikke bare lige noget, man klarer på to minutter med et spray deodorant og et tyggegummi. I hvert fald ikke, hvis man er kvinde.

Det kræver lange og grundige forberedelser, der starter mange timer før daten. Og derfor er det bestemt ikke i orden, når mænd i sidste øjeblik fortæller, at de alligevel ikke kan ses.

Det kan en fornærmet ung kvinde, som for nylig blev brændt af af kæresten, tale med om. Det skriver The Sun.

Læs også: Bitter fyr sender nøgenbillede til ekskærestens nye mand - det går slet ikke efter planen

Den unge kvinde havde ene og alene på grund af sin kæreste kom på besøg gjort sig lækker fra top til tå. Først havde hun eksfolieret (fjernet døde hudceller) sin hud, derefter barberede hun sig og smurte sig ind i fugtgivende cremer for at blive blød som silke.

Da hun er færdig med sin forberedelser, aflyser kæresten deres date på mobilen. Afbuddet faldt ikke i god jord hos kvinden, afslører deres sms-samtale, som den vrede men lækre kvinde delte på det sociale medie Imgur.

Udfra billederne og teksten at dømme, skal kæresten nok ikke aflyse flere dates foreløbig. Lad det være en lærestreg til al verdens drenge og mænd.

Se den unge kvindes sms’er til kæresten her - billederne taler deres eget tydelige sprog:

Den unge kvindes passivt aggressive beskeder til fyren er gået viralt på Imgur - og fyren brænder hende næppe af i sidste øjeblik en anden gang.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip