Fyret Laudrup: Har ikke fået en forklaring

Michael Laudrup siger i sin første udtalelse siden fyringen i Swansea, at han ikke har fået en forklaring på, hvorfor han skulle smides på porten.

- Jeg er dybt skuffet over at være blevet fyret som manager i Swansea City. I særdeleshed over måden, det skete på og over klubbens måde at agere på ved kun i meget korte meddelelser at underrette mig.

- Meddelelser, som ikke har givet mig nogen forklaring på, hvorfor en så hastig og endelig beslutning blev skønnet nødvendig.

Laudrup søger nu juridisk bistand, og samtidig forklarer danskeren, at han med hjælp fra LMA (League Manager Association) har kontaktet Swansea i forsøget på at få en forklaring på fyringen.

- Og indtil vi modtager respons, er jeg ude af stand til at sige mere om opsigelsen, siger Michael Laudrup.

Den danske manager vælger i stedet at sige tak til klubbens fans.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Swanseas fans for deres fortsatte støtte og til at sige, at det har været en ære at være manager i denne store fodboldklub, lyder det fra Laudrup.

Det danske fodboldikon førte i sidste sæson Swansea til en imponerende niendeplads i Premier League, og samtidig vandt holdet Liga Cuppen, hvilket udløste europæisk fodbold til klubben, der for en håndfuld år siden befandt sig i de lavere rangerende rækker.

Men i denne sæson er resultaterne udeblevet, og efter 24 runder har Swansea blot to point ned til nedrykningsstregen.

- Selv om resultaterne har været skuffende på det seneste, ligger vi stadig nummer 12 i tabellen, og alle kan dermed se, at det er små marginer, der adskiller de 11 nederste hold denne sæson, siger Laudrup.

Onsdag valgte Swansea også at fyre assistenttræner Morten Wieghorst, scouten Erik Larsen og den fysiske træner Oscar Garcia.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip