Fyret lufthavnsansat amok: Smadrer fly i raseri

Det er aldrig sjovt at blive fyret fra sit arbejde.

Hvad enten en fyring har været under opsejling eller kommer helt ud af det blå, så resulterer afskedigelser oftest i både skuffelse og vrede.

En gang imellem hænder det tilmed, at den fyrede bliver så sur, så det resulterer i en direkte hævnaktion, men ingen fyring slår formentlig dén, der eftersigende fandt sted i en russisk lufthavn i år. Det skriver Mirror.

Her var en lufthavnsansat blevet afskediget, hvilket efterfølgende resulterede i et raseri af bibelske dimensioner.

Den - nu fyrede - medarbejders arbejdsopgave bestod tilsyneladende i at betjene en gravko hos det russiske luftfartsselskab UTair - en arbejdsmæssig kompetance, der for alvor kom manden til gode, da han først havde modtaget nyheden om sin afskedigelse. En nyhed der fik ham til at gå fuldstændig agurk.

I et udbrud af rendyrket raseri satte den fortørnede ex-medarbejder sig ind i sit tidligere arbejdsredskab og lod frustrationerne gå ud over et Yak-40 fly, som holdt på en af lufthavnens landingsbaner.

Siden videoen har spedt sig på nettet som en symbolsk sejr for alle fyrede individer, har nogen kilder dog hævdet, at maltrakteringen af flyen var en planlagt destruktion.

Her på avisen er vi dog ikke i tvivl om, hvilken version vi hælder til.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

Dagens Gossip