Fyret Schleck vil hive RadioShack i retten

Et retsligt efterspil venter, og hans advokater er sat på sagen.Det siger Fränk Schleck til Luxembourger Wort oven på den fortvivlelse, der ramte ham, da det torsdag stod klart, at RadioShack ikke ønskede at genoptage samarbejdet med ham. Den 14. juli er den ældste af Schleck-brødrene igen fri til at køre cykelløb oven på den 12 måneder lange karantæne, han fik, da han under sidste års Tour de France blev testet positiv for stoffet Xipamide, men nu er han helt uden hold at køre for.

- Jeg forstår stadig ikke afgørelsen. Heller ikke selvom jeg virkelig prøver, men jeg må acceptere det, siger Fränk Schleck:

- Men hvordan kan det være, at jeg i 11 måneder har ventet, og så bare 10 dage før min karantæne udløber, så er jeg ikke længere en del af holdet?

Fränk Schleck understreger, at han i sagen mod ham fik at vide af dommerne, at det ikke var at opfatte som en dopingsag, og at der blev lagt vægt på, at indtaget ikke var sket med hensigt at forbedre præstationen. Derfor undrer det ham, at dopingspørgsmålet nu ligger ham til last.

Den 33-årige cykelrytter har dog ingen intention om at lade fyringen være det afsluttende kapitel for hans karriere, og rygterne vil også vide, at han bliver genforenet med sin lillebror på det nye Trek-hold, der fra 2014 opstår af resterne af Team RadioShack.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip