Fyret Silkeborg-spiller har fundet ny Superliga-klub

Venstre backen blev under dramatiske omstændigheder fyret i Silkeborg i foråret, da klubben opdagede, at han havde forsøgt at forfalske underskrifter fra klubbens ledelse for at få et banklån. Christopher Poulsen var kommet i økonomiske vanskeligheder på grund af et vindmølleprojekt, hvor han havde tabt store summer, og i desperation forsøgte han altså at snyde sig til et lån.

Men trods balladen i Silkeborg er det nu lykkedes Poulsen at finde en ny klub i form af Superliga-oprykkerne Viborg, hvor han bliver genforenet med træner Ove Christensen, som han tidligere har haft som chef.

- Da Viborg kom på banen, synes jeg det lød helt lige til. Jeg har været rigtig glad for Viborg, og er det stadigvæk. Da jeg spillede her sidst, var det jo et fantastisk ophold for mig, hvor det hele eskalerede i en positiv retning. Jeg kender klubben rigtig godt. Jeg kender de fleste i administrationen, og så kender jeg selvfølgelig Ove Christensen. Ham har jeg haft før, og jeg ved, hvad han står for. Jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med ham igen, siger Poulsen og fortsætter:

- Jeg ved, at Viborg er en helt fantastisk fodboldby. Jeg glemmer aldrig stemningen til de kampe, hvor vi mødte FC Midtjylland. Det glæder jeg mig til at opleve i, lyder det.

Også træner Ove Christensen glæder sig over, at de to parter har indgået en toårig aftale.

- Jeg har hele tiden holdt kontakt til ham, så jeg vil sige, at det lå lidt i kortene, at han skulle vende tilbage en dag. Det gør han så nu. Jeg kender Christopher rigtig godt, og jeg er ikke i tvivl om, at han bliver en gevinst for os. Han er en markant forstærkning af vores trup.

Christopher Poulsen tager hul på træningen sammen med sine nye holdkammerater d. 24. juni.

Dagens Gossip