Går dine drømme ikke i opfyldelse?
 Sådan kommer du videre

Nogle drømmer om en smuk mand, to henrivende børn, et lækkert job og den helt rigtige lejlighed. Men virkeligheden er lige så tit, at manden giftede sig og fik dejlige børn med en anden, og drømmejobbet gik til en anden ansøger. Deres drøm gik i opfyldelse – læs på udeoghjemme.dk om parret, som kæmpede 7 år for ønskebarnet


Ph.d. Melanie Greenberg, der gennem studier fokuserer på dette emne, fortæller i Psychology Today, hvordan du kommer videre ved at ændre dit udgangspunkt:- Du konkluderer, at livet er uretfærdigt, eller du føler dig som en fiasko, der ikke fortjener kærlighed eller succes. Du begynder at se tingene kun sort/hvidt og føler, du kun har lidt, imens andre har det hele….til sidst kan du ende med et negativt manus eller en negativ historie om dig selv, hvor du aldrig kan få, hvad du ønsker og er derfor dømt til et liv i enten ensomhed eller svigt.Hun forklarer, at ’aktiverer’ du først denne negative fortælling om dig selv, vil du fra da af kun fokusere på det dårlige og ikke opfatte det gode, som også omkranser dig. Du skal derfor skrive din historie om og forme den i positive vendinger frem for de negative. Du skal ændre din tilgang


Når du nu drømte om det job og ikke fik det, hvordan kan det så pludselig være noget godt? Det kan det ikke nødvendigvis, men du er nødt til at ændre din tilgang til netop drømmejobbet, for at du kan få noget positivt ud af det.Du skal ganske enkelt ændre dine forventninger. Måske er de for høje og stemmer ikke overens med dine drømme, forklarer Melanie Greenberg:


 
-Livet er ikke en Hollywood-film, der har uendelig mange lykkelige slutninger. Det er muligt at dine forventninger ikke er realistiske i forhold til det, du kan, din situation eller villighed. 

Og ja så er timingen altså heller ikke altid rigtig, så du skal tænke over din tilgang. Ind imellem er det bare ikke det rigtige tidspunkt, men det betyder ikke, at det ikke kan være det for andre et andet sted, så bliv ved med at prøv. En bankmand kan godt sige nej til et lån til drømmelejligheden, imens en anden kan sige ja.Hænger du fast i fortiden? Det gør det sværere at udleve drømmene, og du kan tjekke på udeoghjemme.dk om du gørDu kan også forsøge at ændre dine drømme. Bare fordi du ALTID har sagt, at du skal bo i København, så behøver det ikke at betyde, at det er det rigtige for dig nu, hvor du er voksen. Eller du troede, du drømte om at være mega-hård-salgskvinde, og nu kan du bare ikke klare mosten, men vil ikke give op, for det er jo drømmen. Hvorfor holde fast i noget, bare fordi det er en drøm? Drop det dog, hvis noget andet gør dig gladere. Ændrer du din drømmeliste til nye opnåelige drømme, vil de muligvis også være nemmere at nå. 

Af Mette Skøtt, udeoghjemme.dk/NewsDesk, Aller MediaDagens Gossip