Gæst til begravelse bytter ansigt med afdød mand – nu er han lagt for had på nettet

Noget af det sjoveste ved det sociale medie Snapchat er muligheden for at smide effekter og filtre på ens fotografier, så man kan putte et par digitale hundeører og hugtænder i ansigtet på ens venner.

Helt grotesk bliver resultatet med 'face-swaps', som er en funktion, der kan blande dit og en andens ansigt, og resultatet er ofte svært ikke at grine af.

Man bør dog ikke bruge funktionen til at skifte ansigt med en død person. 

Læs også: Familie i chok: Gæst til ung mands begravelse tog selfie med afdøde og smed det på Facebook

En begravelsesgæst valgte alligevel at fiske mobilen frem fra lommen for at lave et 'face swap' med den afdøde mand i kisten. Det skriver The Sun

Fotoet blev lagt ud på nettet i går eftermiddag, og på Twitter har tusindvis af mennesker delt og liket det bizarre minde fra begravelsen.

Den grænseløse gæst til begravelsen var dog ikke færdig med at afprøve de forskellige Snapchat-funktioner i selskab med den afdøde mand.

- Jeg skal i helvede, lyder teksten til endnu et foto af liget, der med hjælp fra det sociale medies tekniske muligheder har fået en hundhvalps ansigt:

Nu er manden bag de to billede lagt for had på nettet, hvor han må finde sig i at blive kaldt 'syg i hovedet' og 'den ondeste person' i kommentarfelterne til de bizarre snaps.

På Twitter går manden bag de to billeder under brugernavnet @0kbps, men den fulde identitet på manden er stadig ukendt.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip