Gaffeprisen: Katastrofe-show blev kult og genudsendes i aften

Allerede mens uddelingen af Gaffeprisen blev sendt på live TV2 Zulu i aftes, flød Facebook og Twitter over med reaktioner på showet, som mildest talt gik helt galt. Showet har på rekordtid fået kultstatus, og ifølge eb.dk sløjfer TV2 Zulu en film og genudsender showet allerede i aften.

Det tre en halv time lange show blev sendt direkte fra Bremen Teateret i København, og et absolut højdepunkt var da scenens lærred satte sig fast, så Medina og Eclectic Monkier ikke kunne komme til at optræde.

Efter værterne Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann desperat havde forsøgt at underholde publikum og seerne foran tvskrærmene, besluttede man tilsidst at skære lærredet ned.

Klip, klip klip, klip. Lød det taktfast fra publikum, men en mand skar i det historiske lærred, som i sin tid blev sat op af Simon Spis.

Hvor vurderingen fra folket på de sociale medier i begyndelsen af showet havde været, at showet var tåkrummende, elendigt og amatøragtigt, skiftede stemningen efter affæren med lærredet til, at brugerne udråbte Gaffaprisen til det bedste awardshow nogensinde.

- Sjoveste tv længe! Og helt sikkert det sjoveste awardshow sendt på danske tv. Nogensinde. Epic! ;-), skrev BTs blogger Martin Hjort på Facebook efter i første omgang at have kritiseret showet.

På Twitter skrev komikeren Lasse Rimmer:
- Danskere under 30 kommer i årtier til at spørge hinanden: 'Hvor var du, da Zulu viste Gaffaprisen 2012?'

- Det her er jo legendarisk Tvunderholdning. #epic', skrev Pernille Rosendahl på Twitter.

Gik du glip af showet, så er der ingen grund til panik. TV2 Zulu sender showet igen i aften klokken 21.50.

Se klippet, hvor lærredet skæres ned herunder

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip