Gal kvinde prøver at komme ombord på bus fuld af børn, men så gør chaufføren dette

I tv-serien 'The Simpsons' er persongalleriet af en sådan karakter, at det nok er godt, at figurerne i tegnefilmene nøjes med at eksistere i fiktionens verden.

Hvem tør eksempelvis overlade sit barn i de gule hænder på den flippede karakter Otto, der på vanvittig vis sidder bag rettet i den lokale skolebus?

Selvom chaufførerne i skolebusserne ikke har det allerbedste image i USA, så forholder virkeligheden sig bedre end de farverige filmfrekvenser med den potrygende Otto i den populære animationsserie fra tv-selskabet FOX.

I og omkring landsbyen Crosby i sydstaten Texas kan de pendlende elever takke deres chauffør for en heltemodig indsats tidligere på måneden.

Dave Cooke – eller Mister Cooke, som de unge passagerer formelt kalder ham – transporterer omkring halvanden hundred børn til og fra skole.

I begyndelse af september måned var der dog optræk til ballade i bussen, da en sindsforvirret kvinde ville med ombord. Det skriver The San Francisco Globe.

Den bizarre episode tog sin begyndelse, da Dave Cooke netop havde sat en mindre gruppe børn af ved et stoppested.

Læs også: 80-årig mand ville hjælpe forladte hunde, så han byggede noget genialt

Og det lyder måske lidt som noget fra 'The Simpsons', da den utilregnelige kvinde truede med at bide chaufføren, hvis hun ikke måtte stige ind i bussen.

Dave Cooke blokerede dog straks døren til den propfyldte bus, og med hjælp fra en forælder fik han kvinden væk fra bussen.

- Jeg besluttede mig for, at ingen uden min tilladelse måtte komme ind over det øverste trin til bussen, siger chaufføren til nyhedskanalen KHOU.

Man kan fornemme, at den faglige stolthed er stor hos chaufføren.

- En person spurgte mig, om det 'bare' er børn i bussen, og jeg svarede nej; de er ligesom en familie for mig, siger Dave Cooke.

Se tv-indslag om den heltemodige chauffør, der giver skolebuschaufføren fra 'The Simpson' baghjul:

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip