Gal Mancini: Gider ikke snakke fremtid

Manchester Citys manager Roberto Mancini har længe forsøgt at holde facaden, når journalisterne har spurgt til hans fremtid i klubben.

Men fredag gik den ikke længere for den iltre italiener, der eksploderede efter at være spurgt om en kommentar til rygterne om, at Malagas træner, Manuel Pellegrini, skulle være på vej til klubben.

- For helvede! Jeg kan ikke fortsætte med at svare hver uge. Vi har to måneder tilbage af sæsonen, og så finder I ud af, hvad der sker! lød det fra Mancini.

Han forstår ikke, hvorfor omverdenen sætter spørgsmålstegn ved hans position i klubben, når resultaterne har været ganske flotte.

Altså lige bortset fra den øjeblikkelige afstand på 12 point til Premier Leagues førerhold, lokalrivalerne fra Manchester United.

- Siden Manchester United vandt Premier League (i maj 2011, red.), har der været syv trofæer at spille om, og Manchester City har vundet tre af dem.

- Derfor forstår jeg ikke spørgsmålene. Jeg er hverken direktør eller bestyrelsesformand. Hvis du vil spørge nogen, så spørg dem. Jeg har fire år tilbage af min kontrakt, og jeg har det godt her, siger Mancini.

Manchester City har under italienerens ledelse vundet FA Cuppen, Premier League-titlen og Community Shield-trofæet.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip