Galatasaray-træner håber på mirakel mod Real

Det ser umiddelbart håbløst ud.

Den tyrkiske fodboldklub Galatasaray er bagud 0-3 før aftenens returmøde mod spanske Real Madrid i Champions League-kvartfinalerne.

Cristiano Ronaldo og co. skal dog ikke forvente at få en let aften i Istanbul, når kampen bliver fløjtet i gang klokken 20.45.

- Vi vil forsøge alt, siger Galatasarays træner, Fatih Terim, ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Jeg har set alt i fodbold, og jeg håber, at vi kommer til at se endnu en af de aftener. Mine spillere er entusiastiske, og de ønsker at vinde, siger træneren.

Galatasaray er dog svækket på forhånd, blandt andet fordi klubben må undvære den karantæneramte angriber Burak Yilmaz, der har scoret otte mål i Champions League i denne sæson.

Burak Yilmaz pådrog sig et karantænegivende gult kort i den første kamp på Santiago Bernabeu i Madrid, da han ifølge dommeren forsøgte at filme sig til et straffespark.

Fatih Terim er fortsat utilfreds med den beslutning.

- Sådan er fodbold. Nogle gange burde man få et straffespark, og ens modstander skulle have et gult kort, men så sker det modsatte, siger han med henvisning til det gule kort.

- Den vigtigste angriber i Champions League er ikke med. Han (Burak Yilmaz) er vores bedste våben, og derudover scorer han ofte i Istanbul, siger Fatih Terim.

/ritzau/

Dagens Gossip