Galatasaray varmer op til FCK med tiltrængt sejr

19/10/2013

På onsdag tørner Galatasaray og FC København sammen i Champions League i Istanbul.

De tyrkiske mestre varmede op til den kamp ved lørdag aften at vinde 2-1 over Karabukspor i den hjemlige liga, hvor det blot er blevet til to sejre i syv kampe.

Klubbens hollandske midtbanestjerne Wesley Sneijder viste, at han er i topform inden FCK-kampen. Sneijder scorede begge mål for Galatasaray i sejren.

Sneijder sørgede for hjemmeholdets 1-0-føring ved pausen. I anden halvleg fik udeholdet en spiller udvist ved stillingen 1-1 med lidt over en halv time tilbage af opgøret.

Hollænderen blev matchvinder med syv minutter tilbage af kampen, hvor profiler som Felipe Melo og Didier Drogba indkasserede advarsler undervejs for værterne.

FCK varmer op til den kommende Champions League-kamp søndag aften på hjemmebane mod AaB i Superligaen.