Galaxy S5: Nu er specifikationerne lækket

Skrevet af Mere mobil

14/01/2014
Den næste store satsning fra den sydkoreanske storproducent Samsung, kan ikke længere holdes inden for murerne i udviklingslokalerne. Nu skriver den velinformerede techblog Sammobile.com, at de har fået specifikationerne på Samsung Galaxy S5, eller i hvert fald nogle af dem, fra en af deres kilder. Spørgsmålet er naturligvis, om de holder når produktet bliver officielt præsenteret, hvilket forventes at ske ved Mobile World Congress i slutningen af februar måned. Det lader til, at Samsung følger i fodsporerne på Apple og lancerer topmodellen i en aluminium såvel som en plastikversion. Prisen forventes at blive omkring 800 Euro for Galaxy S5 i metal og 650 Euro hvis S5 skal være i plastik. Samsung Galaxy S5 – specifikationer - Skærm: 5.25 Super AMOLED (2.560 x 1.440 pixels) - Kamera: 16 megapixels - Processor: Exynos 6 eller Snapdragon 805 (LTE version) - RAM: 3 GB - Batteri: 4.000 mAh - Styresystem: Android 4.4 KItKat Stadig flere uklarheder Det er endnu ikke klart om kameraet har optisk billedstabilisator (OIS). Rygterne taler også om, at metal-udgaven kan være med 64-bit processor, men dette er fortsat ikke helt opklaret fra rygtesmedene. Styresystemet Android 4.4 KitKat vil have lagt en ny udgave af Samsungs brugerflade TouchWiz oven på. Galaxy S5 Mini og Samsung Galaxy S5 Zoom Samsung lader til at, fortsætte samme mønster som fulgte lancering af Galaxy S III og Galaxy S4. Samsung Galaxy S5 vil formodentlig et stykke tid efter salgsstarten af topmodellen, også præsentere en Galaxy S5 Mini og en Galaxy S5 Zoom. Den officielle lancering vil ifølge Sammobile finde sted omkring maj for S5 Zooms vedkommende og juni med hensyn til S5 Mini. Galaxy S5 Zoom vil have 4.8 tommer skærm og begge enheder skulle få Super AMOLED display.

Dagens topnyheder

Den næste store satsning fra den sydkoreanske storproducent Samsung, kan ikke længere holdes inden for murerne i udviklingslokalerne.

Nu skriver den velinformerede techblog Sammobile.com, at de har fået specifikationerne på Samsung Galaxy S5, eller i hvert fald nogle af dem, fra en af deres kilder.

Spørgsmålet er naturligvis, om de holder når produktet bliver officielt præsenteret, hvilket forventes at ske ved Mobile World Congress i slutningen af februar måned.

Det lader til, at Samsung følger i fodsporerne på Apple og lancerer topmodellen i en aluminium såvel som en plastikversion. Prisen forventes at blive omkring 800 Euro for Galaxy S5 i metal og 650 Euro hvis S5 skal være i plastik.

Samsung Galaxy S5 – specifikationer

- Skærm: 5.25 Super AMOLED (2.560 x 1.440 pixels)

- Kamera: 16 megapixels

- Processor: Exynos 6 eller Snapdragon 805 (LTE version)

- RAM: 3 GB

- Batteri: 4.000 mAh

- Styresystem: Android 4.4 KItKat

Stadig flere uklarheder

Det er endnu ikke klart om kameraet har optisk billedstabilisator (OIS).

Rygterne taler også om, at metal-udgaven kan være med 64-bit processor, men dette er fortsat ikke helt opklaret fra rygtesmedene.

Styresystemet Android 4.4 KitKat vil have lagt en ny udgave af Samsungs brugerflade TouchWiz oven på.

Galaxy S5 Mini og Samsung Galaxy S5 Zoom

Samsung lader til at, fortsætte samme mønster som fulgte lancering af Galaxy S III og Galaxy S4.

Samsung Galaxy S5 vil formodentlig et stykke tid efter salgsstarten af topmodellen, også præsentere en Galaxy S5 Mini og en Galaxy S5 Zoom. Den officielle lancering vil ifølge Sammobile finde sted omkring maj for S5 Zooms vedkommende og juni med hensyn til S5 Mini.

Galaxy S5 Zoom vil have 4.8 tommer skærm og begge enheder skulle få Super AMOLED display.